Introductie: een innovatieve opleiding tot verkoopspecialist

Arthur&Willemijn staat voor service maar ook voor ontwikkeling. Al jarenlang investeren wij in onze mensen en denken wij ook graag buiten de bestaande kaders. Om deze reden hebben wij als één van de eersten een eigen opleiding ontwikkelt tot verkoopspecialist. Dit doen wij samen met ROC4NL, een samenwerking tussen de vier grootste ROC’s van Nederland. Daardoor heb je met het afronden van onze opleiding een nationaal erkend MBO diploma als verkoopspecialist op zak!
Al bijna 40 jaar is Arthur&Willemijn een bekende moderetailer, wat onlangs een nominatie tot Beste Winkelketen van het Jaar als resultaat bracht. Ook wij blijven graag ontwikkelen en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten. Wij geloven dat iedereen beschikt over kwaliteiten en dat iedereen uniek is. Daarom hebben wij gekozen voor een opleiding op maat. Je kunt de opleiding bijvoorbeeld deels plaats- en tijdonafhankelijk volgen via e-learning. De docenten en praktijkbegeleiders richten zich volledig op ondersteuning en coaching zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Functie

In de functie van verkoopspecialist leer je te begrijpen wat de klant belangrijk vind en ben je in staat om deskundig advies te geven. Je zult ervaren dat een goed advies niet alleen bestaat uit het toepassen van kennis: het gaat over het kunnen inleven in je klant. Een verbinding aangaan met de klant waardoor zij zich kwetsbaar durft op te stellen. Op deze manier kan zij vertellen waar zij echt naar op zoek is. Dat vraagt om empathisch vermogen, de juiste vragen stellen en goed luisteren maar ook zelf kwetsbaar te zijn. Maar ook om een goede dosis lef van onze stylisten.
Als verkoopspecialist bij Arthur&Willemijn werk je volgens de Beyoutiefull filosofie: wees volledig in verbinding met jezelf want dan ben je op je mooist. Dat betekent dat je door middel van Identity Styling de klant van een eerlijk stylingadvies voorziet. Het doel hiervan is dat haar kleding een vertaling wordt van haar identiteit en zij zelf zal ervaren hoe mooi zij is.

Over Arthur&Willemijn

Onze doelstelling is de meest pure en oprechte fashion retailer van Nederland te zijn. Zodat mensen aan ons denken als het gaat om eerlijk en waardevol advies op het gebied van kleding. Dit doen wij door een geborgen omgeving te creëren voor zowel klanten als werknemers, waar zij zichzelf kunnen en mogen zijn. We vinden het belangrijk dat als een klant iets bij ons gekocht heeft, zij het met plezier en liefde zal dragen. Met die gedachte wordt ook inkoop gedaan en zo streven we naar het creëren van geluksmomentjes als onze klant haar kleding draagt. Wij vinden iedere vrouw mooi zoals wij is en laten haar dat ook graag zelf ervaren!

Inschrijven

Iets voor jou? Dan maken we graag kennis tijdens een persoonlijk gesprek. Wij vragen je jouw CV en motivatiebrief te sturen naar willemijn@arthurenwillemijn.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.
Meer informatie vind je op http://shop.arthurenwillemijn.nl/opleiding.html